Avboknings- och ändringsregler JULBORD 2021

1-10 personer. Ändringar kan göras senast 2 dagar innan, dock ej mer än 20% på vad som är bokat 7 dagar innan. Avbokning senast 7 dagar

10-30 personer. Ändringar kan göras senast 4 dagar innan, dock ej mer än 20% på vad som är bokat 14 dagar innan. Avbokning senast 14 dagar före bokat datum.

31-59 personer. Ändringar kan göras senast 4 dagar innan och avbokning senast 30 dagar före bokat datum. med det får ej skilja mer än 20% från det som är beställt 30 dagar innan.

60 personer och fler. Ändringar kan göras fram till 4 dagar innan, med det får ej skilja mer än 20% från det som är beställt 60 dagar innan. Avbokning kan göras fram till 60 dagar före bokat datum.


För samtliga bokningar kan man boka av 10% av tidigare bokat antal samma dag före kl. 10.00

SAMTLIGA AVBOKNINGAR OCH ÄNDRINGAR SKALL SKE VIA MEJL.

Vid för sen avbokning debiteras 50% av julbordskostnaden fram till 2 dagar innan bokat datum då hela kostnaden debiteras.

För sällskap som kommer utan att ha meddelat färre antal gäster debiteras hela julbordspriset för bokat antal.

Övrigt:

*Bokar du åt ett sällskap där alla betalar sitt, se gärna till att alla är informerade om avbokningsreglerna. Du som bokar är ansvarig för bokningen.

*Betalning sker på plats om inget annat är överenskommet.
Vi tar kontant betalt samt de flesta kort.

.

Glad jul önskar vi på Skybar Svampen

Den som ansvarar för verksamheten ansvarar för att ha rutiner för att göra risken för smittspridning så liten som möjligt.

Som vi alla vet så har det utbrutit Corona virus, som har lamslagit vårt samhälle. Som alla andra inom butik, hotell- och restaurangnäringen så är vi naturligtvis hårt drabbade. Vi följer utvecklingen timme för timme och vi har ständigt kontakt med myndigheter och följer deras rekommendationer väldigt noga.

se länken https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/mars/nya-regler-for-restauranger-och-krogar/